Gratis verzending + Voor 22:00 besteld, morgen in huis!

Lumiss Exclusive Revolutie

 

Wil je geen last meer hebben van een ‘bad hair day’, zodat je haar altijd in model is?

Met de Lumisshair haarverzorgingsproducten creëer jij jouw droomkapsel waar je je trots en zelfverzekerd over voelt. Zo zorg je ervoor dat je helemaal je pure zelf kan zijn! 

 

Het is ons doel dat je blij bent met wie je bent en hoe je eruit ziet. Jouw haar speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Om ervoor te zorgen dat je met een grote glimlach ‘s ochtends in de spiegel kijkt, bieden we je met innovatieve Lumisshair stylingtools de kans om je haar goed én langdurig te verzorgen voor een luxe, elegant en creatief resultaat! 

 

Om jouw ultieme coupe te creëren, zijn we vooruitstrevend om een revolutie in de haarindustrie te maken. En zo beschik je altijd dankzij alle haarverzorgingsproducten over een hip en trendy kapsel waarmee je jouw schoonheid extra naar voren laat komen! 

 

Missie

De missie van LUMISS is om de meest verfijnde kwaliteiten voor haarstyling tools over de hele wereld te vertegenwoordigen.

LUMISS moet synoniem blijven met zowel luxe, elegantie en creativiteit. 

Onze producten en de culturele waarden die ze belichamen, combineren traditie en innovatie en wekken droom en fantasie op.

Wij gaan voor goud!
Snelle Levering
1000+ Tevreden Klanten
100% Resultaatgarantie